La Pro-Era.ro, ne dorim să fii 100% mulțumit de achizițiile tale. Dacă ai nevoie să returnezi un produs achiziționat de la noi, te rugăm să completezi următorul formular de retur. Asigurăm un proces simplu și transparent pentru toate returnările.

Cum completezi formularul de retur:

  1. Informații despre client: Completează informațiile tale personale, inclusiv numele, adresa de email și numărul de telefon.
  2. Detalii despre comandă: Furnizează detalii despre comanda ta, inclusiv numărul comenzii și data achiziției.
  3. Descriere produs: Oferă o descriere detaliată a produsului pe care dorești să-l returnezi, inclusiv motivul pentru returnare și starea acestuia.
  4. Preferințe de retur: Indică metoda preferată de rambursare sau înlocuire a produsului.
  5. Alte informații: Adaugă orice alte informații relevante sau întrebări suplimentare legate de returnare.

După completarea formularului, un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi asistență suplimentară și pentru a iniția procesul de returnare.

Echipa Pro-Era.ro este aici pentru a te ajuta în fiecare pas al procesului de returnare. Mulțumim că ai ales să faci cumpărături la noi!

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

Informatii despre comanda


Informatii despre retur